bawa-laksana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bawa-laksana

  1. (bawa-lêsana pc) (Kw) nêtêpi kang dadi ujare.









Kata kunci/keywords: arti bawa-laksana, makna bawa-laksana, definisi bawa-laksana, tegese bawa-laksana, tegesipun bawa-laksana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.