Menyang kontèn

bawak

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bawak krama/ngoko

  1. kayu awak-awaking wesiné pacul.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bawak, makna bawak, definisi bawak, tegese bawak, tegesipun bawak

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.