bawak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bawak krama/ngoko

  1. kayu awak-awaking wêsine pacul.









Kata kunci/keywords: arti bawak, makna bawak, definisi bawak, tegese bawak, tegesipun bawak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org