bawang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bawang krama/ngoko

  1. bangsaning brambang rupane putih;








Kata kunci/keywords: arti bawang, makna bawang, definisi bawang, tegese bawang, tegesipun bawang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.