bawasir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bawasir krama/ngoko

  1. (Ar) ak araning lêlara jubur.









Kata kunci/keywords: arti bawasir, makna bawasir, definisi bawasir, tegese bawasir, tegesipun bawasir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.