bawat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bawat krama/ngoko

  1. payung lontar garane dawa (ing upacara).









Kata kunci/keywords: arti bawat, makna bawat, definisi bawat, tegese bawat, tegesipun bawat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org