bawuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bawuk krama/ngoko

  1. warna sêmu biru utawa klawu rêgêd;
  2. pc pawadonan.








Kata kunci/keywords: arti bawuk, makna bawuk, definisi bawuk, tegese bawuk, tegesipun bawuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.