Menyang kontèn

bawuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bawuk krama/ngoko

  1. warna semu biru utawa klawu reged;
  2. pc pawadonan.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bawuk, makna bawuk, definisi bawuk, tegese bawuk, tegesipun bawuk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.