bayangan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bayangan
Lingga: (bayang)

  1. ak wong sing dibayang-bayang (wong lara lsp);
  2. ak burukan, mêmangsan.







Kata kunci/keywords: arti bayangan, makna bayangan, definisi bayangan, tegese bayangan, tegesipun bayangan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.