bayar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bayar

  1. êngg diblanja (diwènèhi bayar);
  2. (utawa dibayari) diwènèhi dhuwit minangka patukon, panyauring utang lsp;







Kata kunci/keywords: arti bayar, makna bayar, definisi bayar, tegese bayar, tegesipun bayar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.