bayi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bayi krama/ngoko

  1. bocah kang mêntas lair;
  2. êngg gêndhuk (panyêbut marang bocah wadon).








Kata kunci/keywords: arti bayi, makna bayi, definisi bayi, tegese bayi, tegesipun bayi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org