bayi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bayi krama/ngoko

  1. bocah kang mêntas lair;
  2. êngg gêndhuk (panyêbut marang bocah wadon).








Kata kunci/keywords: arti bayi, makna bayi, definisi bayi, tegese bayi, tegesipun bayi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.