bayinat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bayinat krama/ngoko

  1. (Ar) ak bukti, katêrangan.









Kata kunci/keywords: arti bayinat, makna bayinat, definisi bayinat, tegese bayinat, tegesipun bayinat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.