begal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

begal krama/ngoko

  1. durjana kang ngadhang ing dêdalan;









Kata kunci/keywords: arti begal, makna begal, definisi begal, tegese begal, tegesipun begal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org