begal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

begal krama/ngoko

  1. durjana kang ngadhang ing dêdalan;









Kata kunci/keywords: arti begal, makna begal, definisi begal, tegese begal, tegesipun begal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.