bela

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bela krama/ngoko

  1. diiloni ênggone sangsara lsp;
  2. mèlu nglabuhi sangsara utawa pati;
  3. êngg nunut têtak (sunat);








Kata kunci/keywords: arti bela, makna bela, definisi bela, tegese bela, tegesipun bela
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org