bema

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bema (Kw) ak

  1. beka, bêbaya;
  2. nggêgirisi, mêmêdèni








Kata kunci/keywords: arti bema, makna bema, definisi bema, tegese bema, tegesipun bema
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.