bene

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

béné

  1. êngg lagi baé, mentas.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bene, makna bene, definisi bene, tegese bene, tegesipun bene

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.