bene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bene

  1. êngg lagi bae, mêntas.









Kata kunci/keywords: arti bene, makna bene, definisi bene, tegese bene, tegesipun beneBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org