benjing enjing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

benjing enjing

krama
Krama benjing enjing
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sesuk-(-esuk).








Kata kunci/keywords: arti benjing enjing, makna benjing enjing, definisi benjing enjing, tegese benjing enjing, tegesipun benjing enjing

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.