benjo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

benjo krama/ngoko

  1. ora bundêr kêplêng.









Kata kunci/keywords: arti benjo, makna benjo, definisi benjo, tegese benjo, tegesipun benjoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org