bêras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka beras)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêras

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bêras
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. pari kang wis ditutu;
  2. kang wis dioncèki (tmr. jagung, kopi lsp)








Kata kunci/keywords: arti bêras, makna bêras, definisi bêras, tegese bêras, tegesipun bêras
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.