berat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

berat

  1. diberat êngg ak diilangi, dirêsikake
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti berat, makna berat, definisi berat, tegese berat, tegesipun berat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org