berat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

berat

  1. diberat êngg ak diilangi, dirêsikake
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti berat, makna berat, definisi berat, tegese berat, tegesipun berat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.