bi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bi êngg pc

  1. êmbok;
  2. êmbok-cilik
Kacocogna karo
  • bibi.








Kata kunci/keywords: arti bi, makna bi, definisi bi, tegese bi, tegesipun bi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.