bibi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bibi krama/ngoko

  1. êngg ak êmbok-cilik;
  2. êngg ak kanggo panyêbut marang wong wadon sing isih ênom;
  3. êmbok (panyêbute anak marang êmbokne, kang dadi sêliring priyayi luhur).








Kata kunci/keywords: arti bibi, makna bibi, definisi bibi, tegese bibi, tegesipun bibi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.