bibit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bibit krama/ngoko

  1. (utawa bibitan) turunan (tmr. têtuwuhan, kewan);
  2. wiji utawa thikilan kang arêp ditandur (ditangkar-tangkarake);
  3. kewan (iwak lsp) kang arêp ditangkar-tangkarake;
  4. (utawa bibitan) êngg babon êndhog-endhogan;
  5. (utawa bibit-kawit) kang dadi mula-buka.








Kata kunci/keywords: arti bibit, makna bibit, definisi bibit, tegese bibit, tegesipun bibitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org