biblak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

biblak

  1. pc bêsèt, mlècèt (tmr. kulit).









Kata kunci/keywords: arti biblak, makna biblak, definisi biblak, tegese biblak, tegesipun biblak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org