bicara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bicara krama/ngoko

  1. êngg gunêman, rêmbugan.









Kata kunci/keywords: arti bicara, makna bicara, definisi bicara, tegese bicara, tegesipun bicara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org