bicara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bicara krama/ngoko

  1. êngg gunêman, rêmbugan.








Kata kunci/keywords: arti bicara, makna bicara, definisi bicara, tegese bicara, tegesipun bicara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.