bidhal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bidhal

krama
Krama bidhal
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

budhal.








Kata kunci/keywords: arti bidhal, makna bidhal, definisi bidhal, tegese bidhal, tegesipun bidhal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.