bigar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bigar krama/ngoko

  1. lincak-lincak sênêng-sênêng (bungah-bungah).









Kata kunci/keywords: arti bigar, makna bigar, definisi bigar, tegese bigar, tegesipun bigar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.