Menyang kontèn

biji

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

biji krama/ngoko

  1. angka mratélakaké ajining kapinteran (ing pamulangan, èksamenan);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti biji, makna biji, definisi biji, tegese biji, tegesipun biji

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.