biji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

biji krama/ngoko

  1. angka mratelakake ajining kapintêran (ing pamulangan, èksamênan);









Kata kunci/keywords: arti biji, makna biji, definisi biji, tegese biji, tegesipun bijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org