bijil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bijil krama/ngoko

  1. rusak utawa mlêthis mêndêlo (tmr. mata lmr kang sasisih).









Kata kunci/keywords: arti bijil, makna bijil, definisi bijil, tegese bijil, tegesipun bijil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.