bikal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bikal

  1. (-bikal) êngg pc pating jrentol gatêl (tmr. kulit).









Kata kunci/keywords: arti bikal, makna bikal, definisi bikal, tegese bikal, tegesipun bikal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.