bilas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bilas krama/ngoko

  1. mindhoni adus (wisuh) nganggo banyu kang rêsik;
  2. ak wis êmoh gêpokan;








Kata kunci/keywords: arti bilas, makna bilas, definisi bilas, tegese bilas, tegesipun bilas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.