bima

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bima

  1. (Snk) (Kw) ak mêdèni, nggêgilani.









Kata kunci/keywords: arti bima, makna bima, definisi bima, tegese bima, tegesipun bima
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.