bimana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bimana

  1. (Snk) (Kw) ak umuk, gumêdhe.









Kata kunci/keywords: arti bimana, makna bimana, definisi bimana, tegese bimana, tegesipun bimana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.