binathara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

binathara

  1. kang kinurmatan (kang kaya dewa), lmr kanggo sêsêbutaning ratu.









Kata kunci/keywords: arti binathara, makna binathara, definisi binathara, tegese binathara, tegesipun binathara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.