bindiwala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bindiwala

  1. (Kw) ak bangsaning tumbak ditlorongake.









Kata kunci/keywords: arti bindiwala, makna bindiwala, definisi bindiwala, tegese bindiwala, tegesipun bindiwala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org