bintu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bintu

  1. êngg
krama
Krama bintu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

biru;









Kata kunci/keywords: arti bintu, makna bintu, definisi bintu, tegese bintu, tegesipun bintu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org