Menyang kontèn

bintulu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bintulu

  1. (Kw) (polèng) biru.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bintulu, makna bintulu, definisi bintulu, tegese bintulu, tegesipun bintulu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.