biron

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

biron

  1. jarit sing wis diwêdêl.









Kata kunci/keywords: arti biron, makna biron, definisi biron, tegese biron, tegesipun biron
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org