biskop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

biskop krama/ngoko

  1. (Wl) panggêdhening ngulama Kristên Katulik.









Kata kunci/keywords: arti biskop, makna biskop, definisi biskop, tegese biskop, tegesipun biskop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org