biyèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

biyèt

  1. êngg pc karcis lêngganan (sêpur).









Kata kunci/keywords: arti biyèt, makna biyèt, definisi biyèt, tegese biyèt, tegesipun biyèt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.