biyèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

biyèt

  1. êngg pc karcis lêngganan (sêpur).








Kata kunci/keywords: arti biyèt, makna biyèt, definisi biyèt, tegese biyèt, tegesipun biyèt

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.