biya-biya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

biya-biya

  1. êngg pc wadhuh-wadhuh! (gumun bangêt).









Kata kunci/keywords: arti biya-biya, makna biya-biya, definisi biya-biya, tegese biya-biya, tegesipun biya-biya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.