biyung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

biyung krama/ngoko

  1. êngg êmbok;
  2. êngg ak sêbutan marang wong wadon kang asor;
  3. pc sabawa nelakake gumun, lara, wêlas lsp.








Kata kunci/keywords: arti biyung, makna biyung, definisi biyung, tegese biyung, tegesipun biyung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.