blèkèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blèkèn

  1. êngg pc wantahan
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti blèkèn, makna blèkèn, definisi blèkèn, tegese blèkèn, tegesipun blèkèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.