blêdag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêdag pc

  1. mbludag (loma bangêt);
  2. umuk bangêt.








Kata kunci/keywords: arti blêdag, makna blêdag, definisi blêdag, tegese blêdag, tegesipun blêdag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.