blêdug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêdug krama/ngoko

  1. lêbu kang katut ing angin;
  2. (blêdug-ing nêgara) ak bayar wuwuhan (kanggo wragad lêlungan tmr. priyayi pangrèh praja);
  3. pc pamêtu kang dudu pokok;
  4. ak anak gajah.








Kata kunci/keywords: arti blêdug, makna blêdug, definisi blêdug, tegese blêdug, tegesipun blêdug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.