blêntèng-blêntèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêntèng-blêntèng krama/ngoko

  1. pating dlêmok;
  2. pc rada bisa, rada eling.








Kata kunci/keywords: arti blêntèng-blêntèng, makna blêntèng-blêntèng, definisi blêntèng-blêntèng, tegese blêntèng-blêntèng, tegesipun blêntèng-blêntèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.