blêntong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêntong krama/ngoko

  1. dlêmok (ent cacad).









Kata kunci/keywords: arti blêntong, makna blêntong, definisi blêntong, tegese blêntong, tegesipun blêntong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.