blêrêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

blêrêng krama/ngoko

  1. ora bisa ndêlêng cêtha marga kêsorotan;









Kata kunci/keywords: arti blêrêng, makna blêrêng, definisi blêrêng, tegese blêrêng, tegesipun blêrêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.