blaès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blaès

  1. pc kêtiwasan
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti blaès, makna blaès, definisi blaès, tegese blaès, tegesipun blaès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.