blabag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

blabag krama/ngoko

  1. prejengan kayu pêsagèn tipis;
  2. wêwêngkon kang dianggo, papan padunungan kang baku;
  3. wong kang mbakoni;








Kata kunci/keywords: arti blabag, makna blabag, definisi blabag, tegese blabag, tegesipun blabag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.