Menyang kontèn

blabar-kawat

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

blabar-kawat

  1. br glanggang (paprangan).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti blabar-kawat, makna blabar-kawat, definisi blabar-kawat, tegese blabar-kawat, tegesipun blabar-kawat

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.