blad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

blad (Wl) krama/ngoko

  1. lêmbaran (dluang);
  2. dluwang mawa garisan kandêl dianggo lambaran nulis kasasabake ing sangisore dluwang kang ditulisi banjur diturut garisane.








Kata kunci/keywords: arti blad, makna blad, definisi blad, tegese blad, tegesipun blad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org